Passie voor het vak!

Netjes kunnen knippen en stylen is vandaag de dag natuurlijk niet meer voldoende voor een trendy salon. Dat weten de hairstylisten van Hoofdzaken als geen ander. Met passie voor het vak en de wil om de klant het helemaal naar de zin te maken, worden zij regelmatig bijgeschoold. Deskundigheid, kennis van zaken en klantvriendelijkheid hebben zij hoog in het vaandel staan. Ook voor jou!

Netjes kunnen knippen en stylen is vandaag de dag natuurlijk niet meer voldoende voor een trendy salon. Dat weten de hairstylisten van Hoofdzaken als geen ander. Met passie voor het vak en de wil om de klant het helemaal naar de zin te maken, worden zij regelmatig bijgeschoold. Deskundigheid, kennis van zaken en klantvriendelijkheid hebben zij hoog in het vaandel staan. Ook voor jou!

Het team van Hoofdzaken

Sinds de start van Hoofdzaken in Roden is het personeelsbestand redelijk gelijk gebleven. Een kern van vaste hairstylisten die er nu al meer dan 10 jaar werken (of zoals Gerda zelfs al vanaf het begin in 1989!) vormt de stabiele basis van dit diverse, maar gezellige team.

Met de aanwinst van een paar nieuwe, ervareen hairstylisten is ons team weer op volle kracht. Hoewel niet iedereen 6 dagen per week aan het werk is, zijn er -op de zondag na dan-  elke dag een paar deskundige én getrainde hairstylisten voor jou aanwezig.

Stap gerust eens binnen of plan direct jouw online afspraak zelf in.

See you soon @Hoofdzaken?  

Who’s who?

Maak kennis met het hele team van Hoofdzaken…

Hairstyliste

Cynthia

Hairstyliste

Ellen

Hairstyliste

Gepke

Hairstyliste

Gerda

Hairstyliste

Jennifer

Hairstyliste

Jildau

Hairstyliste

Letitia

Hairstyliste

Lobke

Schoonheidsspecialiste

Madelon

Hairstyliste (met verlof)

Marissa

Hairstylist

Mildo

Hairstyliste

Nienke

Hairstyliste

Nina

Eigenares

Wilma

Nagelstylist

Zoé

Hairstyliste

Cynthia

Ik was toe aan verandering en heb in mei 2023 de stap genomen om bij Hoofdzaken te gaan werken. Ik woon samen met mijn dochtertje Chelsea in Zoutkamp en rijd iedere dag naar Roden om u met veel plezier van een mooi kapsel te voorzien. Ik ben een all-round styliste en zit al vele jaren in dit mooie vak. Dames, heren of kids, ik knip ze allemaal even graag! Naast de basiskniptechnieken, houd ik ook erg van de creatieve kapsels… kapsels die nét even anders mogen zijn. Misschien zie ik u bij mij in de stoel? Tot gauw!

Hairstyliste

Ellen

Ik heb mij in februari 2023 vol enthousiasme aangesloten bij Hoofdzaken. Voor mij begint de behandeling eerst met een goed advies. Van kapsel, behandeling tot product voor zowel dames als heren. Ik vind het leuk om een compleet pakket te kunnen leveren. Een tevreden klant geeft mij veel voldoening en daar sta ik voor. Behalve het werk, houd ik ook van gezelligheid en neem dat graag mee achter de stoel. Tot binnenkort?

Hairstyliste

Gepke

Inmiddels werk ik meer dan 20 jaar bij Hoofdzaken. Mijn vaste klantenkring heeft mij even moeten missen door de komst van mijn dochter Abbey. Inmiddels heb ik mijn werk weer opgepakt en is ’t leuk mijn klanten en collega’s weer te zien en ondersteunen. Ik ben van het adviseren en het complete plaatje. Ik kan al mijn creativiteit en kennis kwijt in dit vak. Daarnaast ben ik Kerastase ambassadeur bij Hoofdzaken en weet alles over haar en hoofdhuidverzorging. Dit omdat mijn interesse ook ligt bij het mooi houden van “mijn werk. “ De inkoop daarvan doe ik met mijn collega Letitia. Ik ben met de ontwikkeling van Hoofdzaken meegegroeid en bied de helpende hand daar waar het nodig is. 

Hairstyliste

Gerda

Sinds 1990 werk ik bij Hoofdzaken. Ik voel nog steeds liefde voor het vak en voor de klant die al jarenlang met mij meeloopt. De dankbaarheid van de klant die blij de stoel uitstapt geeft mij enorm veel voldoening. In deze lange periode heb ik met veel collega’s mogen werken. Mijn  jongere collega’s van nu sta ik graag met raad en daad bij en geef graag de skills van het vak door. Ik kan dan ook heel trots op ze zijn wanneer we als team goed samenwerken en er een mooie en gezellige dag van gemaakt hebben. Dit werkt eraan mee dat ik met plezier door de deur van Hoofdzaken stap en ik hoop u ook! 

Hairstyliste

Jennifer

Ik werk vanaf 2019 bij Hoofdzaken. Ik heb geen voorkeur voor dames of heren. Heren is gericht op techniek en o.a. de ultra korte coupe met tondeuse vind ik erg leuk om te doen. Dames is creatiever en het complete plaatje van coupe knippen en een kleur om het compleet te maken geeft mij veel voldoening. Ik ben een lange periode afwezig geweest en inmiddels is mijn dochter Hailey geboren. Ik pak mijn scharen in november weer op. Tot dan!

Hairstyliste

Jildau

Ik ben sinds 2016 bij Hoofdzaken werkzaam en de “Friesche noot” in ons team. Onlangs heb ik de lerarenopleiding afgerond en geef nu 2 dagen per week les aan de kapperschool in Leeuwarden. Ik vind het erg leuk om mijn jongere collega’s te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling. Vooral de afwisseling van klanten en behandelingen maken mijn dag geslaagd! Voor mijn vaste klanten ben ik er op vrijdag en zaterdag.  

Hairstyliste

Letitia

In juni 2022 ben ik bij Hoofdzaken gekomen. Ik ben mode- en trendgevoelig en vind het daarom ontzettend leuk om samen te kijken welke style er bij u past. Ik richt mij voornamelijk op dames. Grote hobby is het zetten van kleuringen en daarna de coupe erin. Het fijnere werk van o.a. balayage en BABYLIGHTS ligt mij goed. Daarnaast doe ik mede de inkoop bij Hoofdzaken en vind het leuk mijn klanten te adviseren bij het aanschaffen van een styling of verzorgingsproduct dat passend is bij het type haar / kapsel. Leuk om u binnenkort weet te ontmoeten!

Hairstyliste

Lobke

Na 5 jaar in Groningen te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb die vanaf juni 2023 gevonden bij Hoofdzaken. Ik ben all-round stylist en vind echt alle facetten van het vak leuk. De klantenkring bij Hoofdzaken is heel uiteenlopend van jong tot oud en van klassiek tot hip. Ik ben zelf van alle markten thuis en kan mijn creatieve ei hier dus helemaal kwijt. Technisch knippen op basis van de nieuwste technieken, uitgebreide kleuringen of moderne bruidskapsels… ik denk graag met u mee voor een wat meer speelse of geheel andere look. Ik kijk ernaar uit u / jou van een mooi kapsel te mogen voorzien. Kom je eens langs?

Schoonheidsspecialiste

Madelon

Sinds 2014 bevindt mijn schoonheidssalon Huidzinnig zich in het pand van kapsalon Hoofdzaken. Ik heb het geluk dat ik van mijn hooby mijn werk heb kunnen maken! Of het nu om een (gezichts)behandeling, huidverbetering, mooie wenkbrauwen of wimpers gaat, het is mijn doel om u weer stralend naar buiten te laten gaan!

Hairstyliste (met verlof)

Marissa

Marissa werkt al een aantal jaren bij Hoofdzaken en is momenteel met zwangerschapsverlof.

Hairstylist

Mildo

Ooit mocht hij samen met Wilma de eerste zaak in Roden starten, en nu, ruim 30 jaar later, mag hij weer als herenkapper zijn échte talent tonen. Als enige man in de roedel van dames houdt hij zich goed staande en weet hij zijn trouwe klantenkring op een glimlach en een goed verhaal te trakteren. Maar bovenal, knipt hij als vanouds en staat een paar dagen per week achter de klant. Bent u de volgende?

Hairstyliste

Nienke

Hairstyliste

Nina

Ik werk vanaf begin 2022 bij Hoofdzaken en heb inmiddels helemaal mijn plekje gevonden. Van lang haar met highlights tot de ultra korte herenmodellen en alles wat er tussenin zit. Ik vind het leuk om samen met u in overleg te gaan en zo tot een mooi eindresultaat te komen.

Eigenares

Wilma

Wanneer iedereen zich op zijn gemak voelt (en dat geldt niet alleen voor de klant, maar óók voor de medewerkers) dan voel ik me goed en ben ik het stralende, gastvrije middelpunt van dit mooie kluppie. Vol trots en bewondering kijk ik naar ons team en zie dat wij van geluk mogen spreken. Een fijne salon op een mooie plek en veel lieve, trouwe klanten waar wij onze boterham mee mogen verdienen. Op naar de toekomst!

Nagelstylist

Zoé

Een dameshand met gewone, minder goed verzorgde nagels wordt een toonbeeld van uiterlijke schoonheid wanneer Zoé haar kunsten erop mag botvieren. Behalve de juiste verzorging en een passende lak voor de juiste gelegenheid, geeft Zoé graag ook complete makeovers met sterke kunstnagels als versiering. Wilt u naast een stralende huid, een moderne coupe ook met fraaie handen naar buiten treden? Vraag gerust naar de mogelijkheden!