Een momentje voor jezelf…

In het pand van Hoofdzaken Roden is beautysalon Huidzinnig gevestigd, onder leiding van Madelon Witvoet. Door de jaren heen heeft Madelon een groeiende klantenkring weten op te bouwen door haar professionele werkhouding en een sterke gedrevenheid in het vak. Een ideale combinatie van kap- en beautysalon onder één dak, maken een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste dan ook bijzonder laagdrempelig.

Bij Huidzinnig ben je niet alleen in goede handen voor een verfrissende gezichtsbehandeling, maar ook voor een ontspannende massage, het verwijderen van lichaamsbeharing en visagie behoren tot haar dagelijkse praktijk. Gesteund door het topmerk Declaré, weet jij je verzekerd van een deskundig adres waar je optimaal wordt verzorgd en helemaal tot rust mag komen. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking!

Wij werken met de kwaliteitsproducten van

Koop nu ook jouw favoriete producten van Declaré online!

Een paar van onze heerlijke treatments

BINDWEEFSELMASSAGE

i.c.m. cuppingmassage

BINDWEEFSELMASSAGE I.C.M. CUPPINGMASSAGE

‘Werkt stimulerend voor het hele lichaam en is gericht op het verbeteren van uw huidconditie

als kuur

BEKIJK

LASH LIFT

voor oogstrelende wimpers

ELLEEBANA LASH LIFT

Geef je wimpers een ongekende boost en lift met de unieke Lash Lift van Elleebana.

v.a. € 45,-

BEKIJK

BODY SUGARING

Ontharing op basis van suikerpasta

ZIJDEZACHTE ONTHARING

De nieuwe trend in ontharing: zijdezacht voor de gevoelige huid!

v.a. € 12,25

BEKIJK

NIETS GEVONDEN?

Wij helpen je graag verder...

BEHANDELING NAAR WENS

Niet direct een passende behandeling gevonden? Laat het ons weten en wij stemmen graag samen een behandeling op maat voor je af!

Overzicht van behandelingen & prijzen

Huidzinnig Behandelingen & Prijzen 2024

Voor een compleet overzicht van alle behandelingen (en de prijzen) bieden wij alle informatie in de vorm van een overzichtelijk bladerboekje. Heb je bijzondere wensen of een speciale vraag? Neem dan gerust contact met mij op!

Is het bladerboekje voor jou niet goed leesbaar? Bekijk dan het overzicht van Behandelingen & Prijslijst 2024 op een apart tabblad.